Login
Pronađite eksperte
za bilo koji posao, online!
100% zadovoljnih klijenata!
Header 01 Header 02 Header 03 Header 04

Edukacija

UI/UX dizajn kurs + specijalni freelance dodatak

HUBL edukacijski centar
Cijena: 390 KM
Domena: UI/UX dizajn

2 mjeseca UI/UX dizajn kursa + 2 sedmice freelance obuke + 2 mjeseca mentoringa da bi se zaradili prvi novci! A sve za istu cijenu kursa kao što je bila prije u organizaciji HUBL edukacijskog centra!

Naime, za razliku od prethodnih UI/UX kurseva koji su trajali po dva mjeseca, ovaj će trajati dvije sedmice duže. U posljednje dvije sedmice edukacija će se baviti isključivo freelance -ingom. Plan je da HUBL predavač Darko Bogojević Bukvić kroz dvije sedmice provede polaznike kroz osnove freelance -inga, nauči kako da kreiraju profile na najpoznatijim freelance platformama, bidaju za poslove. Ukratko  – freelance tips ‘n’ tricks uživo.

A što je najbolje od svega, sve to dobijate za istu (standardnu) cijenu!

OPIS KURSA:

UI/UX dizajn kurs ima za cilj da učesnicima obezbijedi potrebno znanje i vještine iz oblasti User Experience i User Interface dizajna koje polaznici mogu da primijene na svojim trenutnim i budućim dizajnerskim projektima i poduhvatima.

Prijavite se već sada, ispunjavanjem “Prijavi se” forme na ovoj stranici (izbor kursa i popunjavanje vaših podataka)! Ubrzo nakon prijave bićete kontaktirani od strane HUBL osoblja sa više detalja.

KOJI SU ZAHTJEVI?

  • Polaznicima nije potrebno programersko predznanje da bi uspješno pohađali i završili ovaj kurs.
  • Poželjno je poznavanje engleskog jezika, ali nije obavezno.

KURS JE NAMIJENJEN ZA:

  • Polaznike koji nemaju nikakvu vrstu predznanja iz IT oblasti, ali imaju osnovno poznavanje korištenja interneta i racunara te žele da se usmjere na dizajn.
  • Polaznicima koji imaju predznanje iz oblasti dizajna i arhitekture.
  • Polaznicima koji imaju poznavanje rada na softverskim sistemima i imaju želju da unaprijede svoje vještine iz oblasti UI i UX.

ŠTA DOBIJATE OD KURSA:

  • Razumijevanje korištenja adekvtnih alata i softvera za odgovarajuće procese rada u dizajnu web stranica ili web i mobilnih aplikacija.
  • Upoznavanje sa procesom rada i načinom razmišljanja od inicijalne analize projekta do detaljnog dizajna produkta.
  • Teoretsko i praktično razumijevanje svih elemenata UI dizajna, te primjena dobre prakse istih koje vam olakšavaju rad i diferenciraju vas od konkurencije.
  • Veliki broj praktičnih vjezbi koje će olakšati usvajanje stečenih znanja i vještina.
  • Edukativne materijale iz dva obuhvaćena modula, materijale za vježbu, sveske za bilješke, olovke, marker i post-it blokove.

SERTIFIKACIJA:

Svi polaznici će, nakon uspješno obavljene edukacije, dobiti za to pripadajuće sertifikate.

SPECIJALNA PONUDA:

HUBL se fokusira primarno na podsticanje zapošljavanja i izgradnju uspješnih karijera svojih polaznika. U skladu sa tim, ostvarili su partnerstva sa najuspješnijim IT preduzećima iz Banja Luke i regije, te će polaznici imati priliku za ostvarenje direktnog kontakta sa potencijalnim poslodavcima i moći da pregovaraju o zaposlenju već nakon završetka edukacije.

Prvi čas održat će se u prostorijama HUBL-a u Banjoj Luci na adresi Jovana Dučića 25, I sprat. Za ovaj prvi čas vam nije potrebno ništa osim dobre volje. HUBL će, kako je to i najavljeno, obezbijediti sav radni materijal i pobrinuti se da cijeli proces edukacije prođe što je bolje moguće te da naučite što više.

Vaš predavač na ovom kursu je Darko Bogojević Bukvić, više informacija o Darku možete vidjeti na njegovom LinkedIn profilu, a i upoznati ga lično na našem prvom okupljanju.

Lokacija: HUBL kancelarije se nalaze u Čajevcu, zgrada između Konzuma i EuroExpress-a. U prizemlju zgrade se nalazi Sim Impex (ulaz gleda na Konzum), a kancelarijama se pristupa sa druge strane (ulaz gleda na EuroExpress) i nalaze se na I spratu.